Μόλα Καλύβα

Η Μόλα Καλύβα πήρε το όνομά της από έναν φύλακα, που είχαν οι καλόγεροι σ' αυτήν την περιοχή. Ονομαζόταν Μόλας και διέμενε σε μια καλύβα, Στου Μόλα την Καλύβα έλεγαν οι ντόπιοι. Έτσι έμεινε το όνομα ΜΟΛΑ ΚΑΛΥΒΑ.
Η Μόλα καλύβα με το ήρεμο παραδεισένιο τοπίο, τις τέλειες κλιματολογικές συνθήκες, την απέραντη πανέμορφη παραλία της, προσφέρεται για τους λάτρεις της ησυχίας και της φυσικής ομορφιάς.
Η τοποθεσία της στην καταπράσινη χερσόνησο της Κασσάνδρας είναι ιδανική καθώς προσφέρει απόλυτη ηρεμία πολύ κοντά σε πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές Φούρκα, Ποσείδι ,Καλλιθέα, Χανιώτη, Πευκοχώρι, Σκιώνη βρίσκονται σε απόσταση 4 έως 20 χμ.
Δεν είναι τυχαίο που την έχουν επιλέξει αρκετοί διάσημοι για να χτίσουν την εξοχική τους κατοικία.

logo

Κασσάνδρα

Η χερσόνησος της Κασσάνδρας είναι η πιο γνωστή περιοχή της Χαλκιδικής και βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών στη Βόρεια Ελλάδα, αφού διαθέτει μια ιδιαίτερα αναπτυγμένη τουριστική υποδομή.
Εάν θέλετε έντονη νυχτερινή ζωή, η Κασσάνδρα είναι το ιδανικό μέρος. Πολλοί από τους οικισμούς της χερσονήσου διαθέτουν μεγάλη γκάμα εστιατορίων, ταβερνών, καφετεριών, μπαρ και κλαμπ για όλα τα γούστα.
Η Κασσάνδρα φημίζεται όμως περισσότερο για τις μαγευτικές παραλίες της, πολλές από τις οποίες διαθέτουν, χρυσή άμμο, γαλανά νερά και καταπράσινα δέντρα, δημιουργώντας ειδυλλιακές τοποθεσίες για χαλάρωση.
Τέλος, τα δάση και οι κατάφυτοι λόφοι της Κασσάνδρας είναι ιδανικοί για εξερεύνηση και πεζοπορία ενώ τα αξιοθέατα της περιοχής είναι εξαιρετικά, αφού οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν ιστορικά μνημεία του χρονολογούνται από την αρχαιότητα.


Πώς θα φτάσετε?
 • logo • Σχετικά με το DIAS Apartments

  Το Dias Apartments είναι χτισμένο στον όμορφο οικισμό της Μόλας Καλύβας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, σε ένα μαγικό σημείο πολύ κοντά στη θάλασσα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε άνετα δωμάτια, φιλοξενία και ηρεμία.

 • Επικοινωνία

     Μόλα Καλύβα, Κασσάνδρα, Χαλκιδική

     +30 2374 04 23 10

      +30 6951 00 22 07

    info@diasapartments.com

  Ακολουθήστε μας